uloste yhdistys polttaa ktp naiset jalkapallo Kastelu Kiitollinen konservatiivinen

OTTELUENNAKKO: FC KTP - KuPS ke klo 18.30 - KuPS - Kuopion Palloseura

Naisten edustus aloitti kauden voitolla | FC KTP Kotka ry

KTP:n naisten jalkapallokausi sai iloisen päätöksen cup-voitosta — "Aika  kova saavutus" | Urheilu | Kymen Sanomat
KTP:n naisten jalkapallokausi sai iloisen päätöksen cup-voitosta — "Aika kova saavutus" | Urheilu | Kymen Sanomat

LoPan naiset kaatuivat saappaat jalassa KTP:lle | Urheilu | Länsi-Uusimaa

KTP Kotka - FC KTP:n naiset ottivat hienon 1-6 vierasvoiton KJP Susista  sarjan viimeisessä pelissään. Upea lohkovoitto ilman yhtään häviötä tai  tasapeliä!! Tänään on ilo irti ja ansaitusti! Karsintaottelut Naisten  Kakkoseen ovat
KTP Kotka - FC KTP:n naiset ottivat hienon 1-6 vierasvoiton KJP Susista sarjan viimeisessä pelissään. Upea lohkovoitto ilman yhtään häviötä tai tasapeliä!! Tänään on ilo irti ja ansaitusti! Karsintaottelut Naisten Kakkoseen ovat

KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten  Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista  puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook
KTP Kotka - FC KTP:n naiset peittosivat selkein 5-1 lukemin STPS:n naisten Kolmosen ottelussa. Ottelun 1. puoliaika oli tasainen, mutta toista puoliaikaa KTP hallitsi miten halusi. | Facebook

FC KTP vieraaksi Harjulle

KTP:n naisten joukkue alkaa rakentua Ykköseen – Seura julkisti kaksi  jatkosopimusta | Urheilu | Kymen Sanomat
KTP:n naisten joukkue alkaa rakentua Ykköseen – Seura julkisti kaksi jatkosopimusta | Urheilu | Kymen Sanomat

Naisten ja tyttöjen jalkapalloon pumpataan uutta puhtia – Maakunnallisella  yhteistyöllä tavoitellaan FC KTP:n liiganousun ohella Kouvolan Jalkapallon  nostamista Kakkoseen | Urheilu | Kouvolan Sanomat
Naisten ja tyttöjen jalkapalloon pumpataan uutta puhtia – Maakunnallisella yhteistyöllä tavoitellaan FC KTP:n liiganousun ohella Kouvolan Jalkapallon nostamista Kakkoseen | Urheilu | Kouvolan Sanomat

Naisten Klubikortti 2022 | FC KTP Kotka ry

FC KTP Juniorit-Peli-Karhut 2008

KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista  varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle
KTP:n naiset juhlivat nousua jalkapallon ykköseen – voitto RoPSista varmisti nousun | Kymenlaakso | Yle

Ajankohtaista | Sivu 2 | FC KTP juniorit ry

Jalkapallo | LaPa-95 selviytyi kovasta pyörityksestä takaiskuitta – FC KTP  osoittautui kivikovaksi vastustajaksi Kakkosen nousukarsinnassa | Urheilu |  Matti ja Liisa
Jalkapallo | LaPa-95 selviytyi kovasta pyörityksestä takaiskuitta – FC KTP osoittautui kivikovaksi vastustajaksi Kakkosen nousukarsinnassa | Urheilu | Matti ja Liisa

RoPSin naisten kausi päättyi katkeraan tappioon kotkalaiselle FC KTP:lle –  katso ottelutallenne tästä | Lapin Kansa
RoPSin naisten kausi päättyi katkeraan tappioon kotkalaiselle FC KTP:lle – katso ottelutallenne tästä | Lapin Kansa

FC KTP - STPS 11082019 (Kaakon Kolmonen naiset)

FC KTP pelaa lauantaina noususta ykköseen ja tavoittelee pitkällä  tähtäimellä liigapaikkaa
FC KTP pelaa lauantaina noususta ykköseen ja tavoittelee pitkällä tähtäimellä liigapaikkaa

KTP ei suostunut vielä haudattavaksi | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

FC KTP Kausikortti 2024: Naiset - Ykkönen | Osta lippu helposti | Tiketti

FC KTP juniorit ry

FC KTP, 12.6. | FC Espoo ry

Naiset - Ykkönen | FC KTP Kotka ry

Suomen Cup alkaa, KTP vieraaksi Taliin - HJK Helsinki

KTP:n naisten kiri ei auttanut, PKKU:n kahden minuutin tehohetki oli liikaa  – "Ei tästä pidä huolestua, mutta haluamme olla sarjan ylemmässä kastissa"  | Urheilu | Kymen Sanomat
KTP:n naisten kiri ei auttanut, PKKU:n kahden minuutin tehohetki oli liikaa – "Ei tästä pidä huolestua, mutta haluamme olla sarjan ylemmässä kastissa" | Urheilu | Kymen Sanomat