este kulu Moraalinen jalkapallo loovisa naiset WC tippumisen Ei tarpeeksi

FCFJ ja FC Loviisa yhteistyöhön | FC Futura Juniorit ry

FC Loviisan naiset ottivat murskavoiton kotikentällä – Malmin Palloseuran  kokenut joukkue oli tällä kertaa täysin vastaantulija | Paikalliset |  Loviisan Sanomat
FC Loviisan naiset ottivat murskavoiton kotikentällä – Malmin Palloseuran kokenut joukkue oli tällä kertaa täysin vastaantulija | Paikalliset | Loviisan Sanomat

Loviisa kaatui kotona tylysti - Lokakuu käyntiin vierasottelulla Gnistania  vastaan - HIFK Fotboll
Loviisa kaatui kotona tylysti - Lokakuu käyntiin vierasottelulla Gnistania vastaan - HIFK Fotboll

FcLov-HP-47

Jalkapallo | FC Loviisan naiset komeasti kotivoittoon | Urheilu | Loviisan  Sanomat
Jalkapallo | FC Loviisan naiset komeasti kotivoittoon | Urheilu | Loviisan Sanomat

HyPSin naisille pitkästä aikaa tappio – Keränen ja Jakonen osuivat  Loviisassa | Urheilu | Aamuposti
HyPSin naisille pitkästä aikaa tappio – Keränen ja Jakonen osuivat Loviisassa | Urheilu | Aamuposti

Daikin mukana neljässä junioriturnauksessa eri puolil...

Naiset edustus | FC Kontu ry

Naiset | FC Loviisa

Itäväylä
Itäväylä

FC Loviisa edustus (@fcloviisaedarit) / Twitter

FC Futuran naiset eivät onnistuneet Suomen Cupissa – FC KTP eteni  kolmannelle kierrokselle | Urheilu | Uusimaa
FC Futuran naiset eivät onnistuneet Suomen Cupissa – FC KTP eteni kolmannelle kierrokselle | Urheilu | Uusimaa

Naisten ensimmäinen... - FC Loviisa / FC Lovisa | Facebook

FC Loviisa Nimenhuuto.com: T04.JPG

Ajankohtaista | FC Loviisa

Morjens 2/2015 by creative peak - Issuu

FC Loviisa / FC Lovisa - Mäntsälä antoi kovan vastuksen naisille Naisten  Nelonen Mäntsälän Urheilijat - FC Loviisa 1-3 (0-0) Ensimmäisellä jaksolla  molemmilla oli paikkansa mutt on myönnettävä että MU:lla enemmän. Tauolle
FC Loviisa / FC Lovisa - Mäntsälä antoi kovan vastuksen naisille Naisten Nelonen Mäntsälän Urheilijat - FC Loviisa 1-3 (0-0) Ensimmäisellä jaksolla molemmilla oli paikkansa mutt on myönnettävä että MU:lla enemmän. Tauolle

Naisten edustusjoukkueella kahden ottelun viikonloppu edessään - HIFK  Fotboll
Naisten edustusjoukkueella kahden ottelun viikonloppu edessään - HIFK Fotboll

Linda Sällström ampui Suomen EM-kisoihin - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

FC Loviisan naiset hukkasivat kaikki maalipaikkansa – Malmin Palloseura on  hankala vastustaja ja piti jälleen loviisalaiset nollassa | Urheilu |  Loviisan Sanomat
FC Loviisan naiset hukkasivat kaikki maalipaikkansa – Malmin Palloseura on hankala vastustaja ja piti jälleen loviisalaiset nollassa | Urheilu | Loviisan Sanomat